logo

Despre noi

Școala Perfect Euforic Masaj organizează cursuri de masaj

Cursurile de masaj sunt acreditate național și internațional de către Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului precum și de Ministerul Muncii, Familiei și Solidaritații Sociale prin ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări), pentru a obține calificarea de Tehnician Maseur.

Pentru a deveni Tehnician Maseur cu o pregătire excelentă ai nevoie de o instruire de calitate într-o școală care se dedică pregătirii tale.
Școala Perfect Euforic Masaj a fost fondată în anul 2013 cu scopul de a pregăti profesioniști în arta și știința masajului.

La ora actuală suntem printre puținele școli de masaj din România, acreditată pentru a ține cursuri pentru calificarea de Tehnician Maseur.

Prin participarea la cursurile noastre îți oferim posibilitatea de a profesa, de a dezvolta o carieră, o afacere proprie, în acest domeniu al masajului și al terapiilor prin masaj.

Instructorii noștri

cursuri-masaj

Mara Călin

Instructor Tehnician Maseur

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, și-a dezvoltat abilitățile practice în clinici de recuperare ortopedică, activând ca și formator de 12 ani.

cursuri-masaj

Pavel Ivanov

Instructor Tehnician Maseur

Kinetoterapeut din 2009, cu experiență de predare în învățământul superior, în domeniul de recuperare medicală, este pasionat de terapiile naturiste.