logo

Termeni şi condiţii

Termeni şi condiții de utilizare a site-ului scoalamasaj.ro

Informare

Prin utilizarea site-ului scoalamasaj.ro și/sau al oricărui alt serviciu oferit se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare a site-ului.

Acest site este întreținut, administrat și deținut de către Sagi Art SRL.

Adresă: București Sector 6, Șoseaua Virtuții, Nr. 19D, Biroul A, Etaj 4.

C.U.I.: 30536265

Nr. Reg. Com.: J40/9199/09.08.2012

Descrierea serviciului

Site-ul scoalamasaj.ro oferă informații în mod gratuit tuturor celor care sunt interesați de domeniul masajului, in vederea beneficierii de serviciile oferite. Alte servicii care vor fi implementate în timp în cadrul site-ului vor fi supuse acelorași condiții, în afară de cazul în care acestea vor avea condiții de folosire distinct formulate.

Site-ul scoalamasaj.ro poate derula în orice moment campanii publicitare în orice secțiune din site. Campaniile derulate de scoalamasaj.ro nu necesită acordul vizitatorilor.

Drepturi de autor

În cazul în care doriți sa preluați orice tip de conținut de pe scoalamasaj.ro ne puteți contacta pe adresa contact@scoalamasaj.ro. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli și restricții în ceea ce privește conținutul site-ului, în orice moment.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea sau exploatarea unei părți a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau a informațiilor puse la dispoziție prin intermediul site-ului într-un mod care încalcă legislația românească sau internațională în materie de drepturi de autor și proprietate intelectuală atrage răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni.

Este interzisă crearea de legături cu acest website de către alte website-uri fără un acord prealabil în scris. În situațiile în care acest lucru se petrece fără acordul scris, nu ne asumăm responsabilitatea pentru materialele postate pe site-urile neafiliate și ne rezervăm dreptul de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare a oricărei acțiuni de acest tip.

Disponibilitatea serviciului

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziția vizitatorilor și utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă. Nu suntem răspunzători față de utilizatori pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Limitarea răspunderii

Nu suntem răspunzători pentru niciun fel de pagube, directe, indirecte sau accidentale, care au rezultat din utilizarea informațiilor și conținutului de pe acest site. Pentru secțiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, răspunderea asupra conținutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora. Ne rezervăm dreptul de a șterge de pe site acele opinii care contravin termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului sau pe care le consideră dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terților.

Acest site este oferit în această formă fără alte garanții.

Politica de anulare și retur

Definiții pentru scopul Politicii de anulare și retur

Beneficiar: orice persoană înscrisă online, prin site-ul scoalamasaj.ro la cursuri sau alte activități din cadrul școlii Perfect Euforic Masaj.

Furnizor: Sagi Art S.R.L, persoană juridică înregistrată cu nr. J40/9199/09.08.2012 la Registrul Comerțului, având Cod Unic de Înregistrare 30536265.

Politica de anulare și retur

    Furnizorul are următoarea Politică de anulare pentru serviciile achiziționate de Beneficiari sub forma de cursuri sau alte activități din domeniul masajului:
  • Beneficiarul poate opta pentru anularea unei achiziții sub forma de cursuri sau alte activități din domeniul masajului, prin formularea unei cereri de anulare, în termen de 14 de zile de la data achiziționarii serviciilor de pe acest site, dar înainte de data începerii cursului sau activitații din domeniul masajului.
  • Cererea de anulare se face prin email la adresa contact@scoalamasaj.ro, în care se furnizează toate datele necesare: numele și numărul de telefon ale persoanei care a realizat achiziția, cursul sau activitatea achiziționată de pe site-ul scoalamasaj.ro , data achiziționării.
  • În urma cererii de anulare a achiziționării serviciilor de pe site-ul scoalamasaj.ro, se vor considera acceptate pentru retur, cursurile și alte activități din domeniul masajului, conform criteriilor de mai sus.
  • În vederea returnării banilor, se vor solicita de către Furnizor datele necesare în acest scop ( banca, cont IBAN, titular cont, alte informații ). În cazul în care Beneficiarul nu furnizează datele solicitate, Furnizorul se va găsi în imposibilitatea de a returna banii.
  • Termenul de răspuns al Furnizorului la cererea de anulare este de 5 zile de la trimiterea cererii de către Beneficiar pe adresa de email contact@scoalamasaj.ro.
  • Răspunsul furnizorului va include: acceptarea sau refuzarea returului, suma acceptată pentru retur conform criteriilor menționate mai sus, motivul refuzării returului dacă e cazul, solicitarea datelor Beneficiarului pentru virarea sumei acceptate pentru retur (contul IBAN, banca, titular cont).
  • Termenul de returnare a valorii acceptate pentru retur este de 5 zile lucrătoare de la data primirii datelor Beneficiarului.